vesta mebel-OOOOX Osice

Повечето дизайнерски студиа снимат интериорите, които правят, но снимката не е единственият начин, по който може да се рекламира интериор. Много по-въздействащо е да го видиш заснет на видео и да придобиеш цялостна представа за пространството. Разбира се, това изисква много повече средства и усилия от снимките, но и крайният резултат е по-впечатляващ, особено ако е правен от някой, който наистина си разбира от работата. Точно като Павел Раев, който, въпреки името, съвсем не е българин, а чешки режисьор, които майсторски намира най-добрите гледни точки  и детайли, които да покаже. Разбира се, колкото и добър да е режисьорът, много по-важно е да снима наистина добър интериор, който в случая е дело на базираното в Прага студио OOOOX.

vesta mebel-OOOOX Osice2Самият интериор е интересен, направен пестеливо откъм изразни средства, като се възползва максимално от бетона, който е присъствал в строителните планове още преди архитектите от студиото да започнат проектирането на интериора. Те го харесват толкова много, че го превръщат в основен акцент. Можете да го откриете по тавана и стените, пода, дори в стоящата бетонна мивка в банята. Основната гама в обзавеждането също е подчинена на сивото на бетона, допълнена с дърво за омекотяване на визията. Малко по-надолу ще намерите и видеото, представящо проекта:

vesta mebel-OOOOX Osice3vesta mebel-OOOOX Osice4

Ако видеото ви харесва, можете да видите още от работата на студиото тук. А аз ви обещавам, че ще следя какво правят и ще споделям нови интересни техни работи :).

(съжалявам за малкия размер на видеото, не успях да го вмъкна по-голямо. Ако искате по-голям размер, вижте го тук.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...