сиво канапе

Открито в www.armadillo-co.com.  

Наскоро разглеждах профила на Веста Мебел в Pinterest и установих, че там могат да се намерят много повече канапета отколкото какъвто и да е друг вид мека мебел – например повсеместните ъгли с лежанка. Разбира се, замислих се защо се е получило така, предвид че избирам снимките, които споделям доста внимателно. После осъзнах, че наистина предпочитам канапетата. И като се замислих защо, осъзнах че имат няколко предимства:

1. Изглеждат малки!

Независимо колко са големи, канапетата винаги изглежда визуално по-малки отколкото някоя по-масивна мека мебел, особено ако са качени на по-високи и елегантни крака.

2. Лесно се вписват навсякъде!

Стоят еднакво добре в средата на стаята или до стената, в комбинация с табуретки или фотьойли или пък някоя помощна масичка.

Сиво канапе Веста Мебел

 

От магазин Веста – www.mebeli.vesta-design.net.

3. Лесно променят вида си!

Могат да се впишат в разнообразни интериори, а ако изберете неутрален цвят дамаска или кожа, самото им съчетаване с детайли и аксесоари наоколо може коренно да промени вида им с минимални усилия и средства.

4. Удобни са!

Каквото и да си говорим, няма нищо по-удобно от канапето! Обикновено е в пъти по-леко от тежката мека мебел, която обикновено слагаме в дневните си, което го прави много подвижно, а това значи, че е много лесно да разместите стаята всеки път, когато ви се прииска. Кой е казал, че веднъж подредени, мебелите не могат да си сменят мястото?

ELLE Decoration 0213sTYLINGaRTПървото канапе открих в  www.amerrymishapblog.com, а второто при норвежците от www.krakvikdorazio.nо.

 

Сигурна съм, че канапетата имат още много предимства, за които не съм се сетила в момента, така че ще се радвам да споделите мнение!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...