…и смея да твърдя много добра версия!

vesta mebel-esnaf shop-igrachki

Еснаф, за които писах съвсем наскоро, съвсем не ни разочароваха с новите си неща, напротив, вече имат цяла нова серия дървени играчки в причудливи форми, които мисля, че харесват не само на децата, но и на възрастните. Освен, че имат страхотен дизайн, тези играчки са абсолютно безвредни както за здравето, така и за околната среда, защото са направени ръчно от букова или дъбова дървесина без никакви бои и лакове, които биха могли да навредят на детето.

vesta mebel-esnaf shop-igrachki3vesta mebel-esnaf shop-igrachki2vesta mebel-esnaf shop-igrachki4

Дотук всичко е съвсем нормално – дървени играчки винаги е имало, а тези може и да са по-интересни, но не изглеждат чак толкова особено. Ако не се вгледаме малко по-задълбочено! Тогава разбираме какво означава архитект да проектира играчка. Защото Archabits, дизайнерите на тези красиви дървени животинки, са всъщност много талантливи архитекти и като такива биха намерили за скучна всяка играчка, която не може да се променя или да изпълнява различни функции и да стимулира въображението. Със сигурност не биха очаквали детето им да си играе с нещо скучно. И точно тук проличава истинския дизайн, защото освен да помислят за формата, те са отделили особено внимание и на начина, по който детето може да си играе с тях, като го стимулират освен да сглобява и разглобява, постоянно да открива и нови начини за подредба и използване на всяка от частите. Направили са това, като са снабдили всяка част от играчката с малко магнитче, пасващо на подобно, сложено на съседната дървена част. Освен това, всяко от животинките си има различен цвят магнитчета, за да може, ако си имате цяла зоологическа градина, все пак не се лутате и да сглобявате извънземни животни. Което съвсем не пречи да се случи, ако детето има желание за това :) Нещата са в ръцете на неговото въображение!

vesta mebel-esnaf shop-igrachki5 vesta mebel-esnaf shop-igrachki6 vesta mebel-esnaf shop-igrachki7

Оригиналните животинки не са малко…vesta mebel-esnaf shop-igrachki8

…но и вариациите са страшно много!vesta mebel-esnaf shop-igrachki9

Самите животинки са много симпатични!vesta mebel-esnaf shop-igrachki10

А магнитите са поставени на мястото на ставите, така че лъвчето може съвсем спокойно и да си поседне, вместо само да дебне за плячка…vesta mebel-esnaf shop-igrachki11

Ако искате и вие да притежавате такава играчка, хвърлете едно око на он-лайн магазина.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...