vesta mebel-wythe hotel

Представете си 70-стаен хотел, поместен във фабрика за бурета и бъчви от зората на 20 век, на брега на реката, точно срещу Манхатън. Това е Wythe Hotel. Червените тухлени стени са запазени не само отвън, а се промъкват и вътре, наследеният от фабриката иглолистен дървен материал от таваните е използван за направа на леглата. Оригиналните арковидни прозорци, чугунени колони и видими тухли са методично запазени, реставрирани и превърнати в основа на новия интериор. Запазени стари декоративни плочки, ретро мивки, тъмно дърво и мебели от средата на 20-ти век (например столовете от Тонет) допълват уютната, но иначе съвсем модерна и изчистена визия на този нов бруклински хотел, за който в някои издания пише, че ще остане далеч след като хипстърите напуснат района и се преместят на новото модно място в Ню Йорк.

vesta mebel-wythe hotel-sega i predi

Съпоставка преди след ремонтните дейности.

vesta mebel-wythe hotel-reception vesta mebel-wythe hotel-lobbyvesta mebel-wythe hotel-bar

Отгоре излиза триетажна стъклена надстройка, която освен че придава завършек на типично нюйоркското и индустриално излъчване на сградата, предоставя и красива гледка над Ийст ривър. Стаите са с големи витрини от пода до тавана, а подовете са от бетон.

vesta mebel-wythe hotel-room7 vesta mebel-wythe hotel-room1 vesta mebel-wythe hotel-room2 vesta mebel-wythe hotel-room3 vesta mebel-wythe hotel-room4 vesta mebel-wythe hotel-room5 vesta mebel-wythe hotel-room6

А за всички, които искат да видят как са нещата и в план, ето няколко разпределения на стаите:

vesta mebel-wythe hotel - plan stai vesta mebel-wythe hotel - plan stai2

Сайтът на хотела можете да намерите тук

А ако този хотел ви е харесал, смятам, че и това кафене с индустриални и стиймпънк мотиви също ще ви впечатли!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...