vesta mebel - dujd - by ian webb

Покрай всичките почивни дни напоследък особено много усетихме и дъждовното време. Ако си цял ден в офис дъждът може и да не ти пречи много, но ако планираш да се разходиш по празниците нещата стоят съвсем различно. Особено когато обилните дъждове всъщност провалят всякакви планове. И предполагам точно това се е случило не само с моите, но и с вашите планове, освен ако не са включвали разходка по гръцките плажове. И все пак нека ви представя няколко вдъхновени от дъжда неща, които ще ви покажат, че дъждовното време съвсем не е повод за лошо настроение.

Започвам с една впечатляваща снимка на Ян Уеб с множество чадъри, която показва, че да излезеш в дъждовно време не винаги е лоша идея.

vesta mebel - rainy day by Kylie Bowers

Рисунки и картини, вдъхновени от дъжда има много, но честно казано винаги има място за нов поглед и нова идея, точно както тази картина “Warm When It Rains” на Кайли Бауерс.

vesta mebel - cloud by TangentsBySHS

Ето и една красива рисунка на облак върху дърво от Кристи Шмит, както и тези сладки брошки с облачета и дъждовни капки от Мишел Симпсън.

vesta mebel - zna4ki dujd michiscribbles

vesta mebel - rainy window

И за накрая – един красив прозорец, гледащ към дъжда навън от Quirky Carousel и чудесно видео на дъждовни капки в забавен каданс.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...