рустик лофт в Сохо

Със своите 380 квадратни метра, този апартамент наистина е просторен. Освен усещането, че сте попаднали в преобразена фабрика, или стара редакция на някой вестник, която сега е превърната в жилище, този красив рустик лофт в Сохо наистина създава усещане за домашен уют и място за релакс, което се постига много трудно в едно толкова голямо помещение каквото е дневната зона на жилището. Постигнато е чрез съчетанието на топлата настилка от естествено дърво, текстурата на тухлената стена, камината, старата мека кожа на канапето и топлата гама цветове.

Освен рустик детайлите (като провесените през фотьойлите стремена и оригиналните дървени колони на сградата) има още един детайл, който трудно може да се пренебрегне – ако превъртите по-надолу и разгледате приложеното разпределение и снимката над него, ще видите и прекрасната библиотека в центъра на жилището – смело бих казала, че такава голяма и удобна библиотека е мечта за всеки книгоман и ако цялостният стил не беше достатъчен, точно тя щеше да натежи везните в полза на “заслужаващ да бъде споделен възможно по-скоро интериор”, най-вече защото днес е по-рядко срещано да видиш голяма библиотека в което и да е жилище, а още по-малко пък заемаща толкова централно място в него. Разбира се, мебелите в библиотеката ми се струват малко по-далеч от цялостната визия на този интериор, но това е плод на лично виждане. Дано ви е харесал колкото и на мен!

рустик лофт в Сохо рустик лофт в Сохо рустик лофт в Сохо рустик лофт в Сохорустик лофт в Сохорустик лофт в Сохорустик лофт в Сохо

рустик лофт в Сохо

Този огромен апартамент е част от портфолиото на нюйорксите брокери Елиман (скоро ще има още неща от тях), но вече е продаден, затова взех снимките назаем от 1kindesign, където можете да намерите още информация за жилището. 

А ако ви се гледат още неща с тухли и кожена мека мебел ето някои предложения: този хотел в Бруклин и този супер интересн клуб в Румъния

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...