Елегантен интериор на къща в Лисабон

Тази страшно светла и просторна къща е проектирана от Пинто Басто, но интериорът е дело на португалското дуо Saaranha&Vasconcelos, които освен, че проектират, имат и чудесен шоурум, в който определено има какво да се види.

 Светлите цветове на стените и топлите неутрални цветове на тъканите се комбинират чудесно с дървения под на коридора, или паното на тавана в дневната, облечено в кожа, както и с картините, които допълват цялостното усещане в тази къща, проектирана за много гости и събирания с приятели.

Елегантен интериор на къща в Лисабон

Whether it’s a mix of styles, colours, shapes, textures or patterns, it’s always enriching.”

“Whether it’s a mix of styles, colours, shapes, textures or patterns, it’s always enriching.

Елегантен интериор на къща в Лисабон Елегантен интериор на къща в Лисабон Елегантен интериор на къща в Лисабон Елегантен интериор на къща в Лисабон Елегантен интериор на къща в Лисабон Страшно много харесвам и супер светлата спалня с много яркия цветен акцент на лампите и картините и паното на стената. Розовото е чудесен оживяващ иначе неутралните цветове на пространството акцент, който стопля спалнята, а няколкото предмети в същия цвят в дневната правят визуална връзка между помещенията и лично за мен внасят атмосфера на релакс и спокойствие в това иначе по-официално помещение.

Елегантен интериор на къща в Лисабон Елегантен интериор на къща в Лисабон Елегантен интериор на къща в ЛисабонИнтериорът е дело на португалското студио SA&V. Снимките са от испанския сайт Nuevo Estilo и публикацията в списанието. Вижте и 12-те заповедите на проектирането на студиото!

Разгледайте и тази белгийска къща, както и реновираната стара ферма от Марсилия.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...