vesta mebel-san giorgio mikonos8

Средата на юли е, и вече всички или са на морето или се готвят да отидат там. За тези, които още сме си на работа, продължавам серията романтични хотели по гръцките острови, която започнах с тези вили на остров Санторини.

vesta mebel-san giorgio mikonosvesta mebel-san giorgio mikonos2

Днес ще се пренесем на остров Миконос и хотел Сан Джорджо.

Хипнотизиращият бохемски лукс, с който посреща този красив хотел, е създаден от двама немци, пренесли се на Миконос след години работа на Ибиза.

Хотелът разполага с 33 стаи с размери от 25 или 55 кв. м, всяка от тях обзаведена много елегантно и семпло – с внимателно подбрани детайли и аксесоари, които оживяват пространството, но и привнасят натурално усещане и материал за визуална наслада на очите.

Бохемски лукс и по гръцки бели стени

Мебели от избелено дърво, приглушени цветове, светли еднородни стени, много меки възглавници и ръчно плетени хамаци навсякъде, предразполагат към пълна почивка и релакс. Най-големият лукс, който предлага този хотел, не е красивата гледка към морето, а пълното откъсване от всекидневието и ежедневната рутина и наистина пълното презареждане на батериите.

Ръчно плетени кошници, традиционни килими, пейки с плетена седалка, четирикраки и трикраки столчета с разнообразни размери и височини, зидани мивки, рафтове, пейки, рогозки по пода и всякакви възглавници са съчетани в прекрасна комбинация. Рустик усещането от разнообразните грубо изработени дървени мебели се съчетава перфектно с изчистените бели стени и различните метални аксесоари.

vesta mebel-san giorgio mikonos12

Пълноценна почивка

Собствениците, немците Томас Хайн и Марио Хертел, които създават концепцията на хотела (дотогава собственост на Маркос Дактилидис), дотолкова държат на това пълно откъсване, че дори телевизор в стаята персоналът ще предостави единствено ако изрично помолите за това, защото той (наред с телефоните и компютрите разбира се :), е един от най-важните фактори, които пречат на пълноценната почивка.

vesta mebel-san giorgio mikonos3

Световно признание

Със съвсем немска ефективност, хотелът печели вече две години по ред сертификат за отличие от английския сайт за пътувания Trip Advisor, а освен това е създаден като част от проектите на Design Hotels – специално подбрани хотели в 40 държави по света с отлично гостоприемство, идейна архитектура и културна идентичност.vesta mebel-san giorgio mikonos4  vesta mebel-san giorgio mikonos7 vesta mebel-san giorgio mikonos9 vesta mebel-san giorgio mikonos10vesta mebel-san giorgio mikonos5 vesta mebel-san giorgio mikonos11vesta mebel-san giorgio mikonos6

Всички снимки са от сайта на хотела

Хареса ли ви този хотел? Разгледайте и този хотел с отделни вили на остров Санторини.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...