vesta mebel-a.suite030 Nomads

Берлин винаги има с какво да впечатли и очевидно не остава назад и в сферата на луксозните имоти за отдаване под наем. Апартаментът Nomads е точно такъв и се предлага от една платформа, каквато си мечтая да видя скоро и в български вариант – Suites 030 – сайт, който предлага луксозни апартаменти като алтернатива на хотелите, в които се отсяда обикновено. Засега са разположени единствено в Берлин (както подсказва и името, дошло кода за набиране на града), но смятат да се разширяват и в други градове, а нищо чудно и в други държави съвсем скоро. И дори и да не търсите да наемете апартамент в Берлин, можете да разгледате подробно какво предлагат и със сигурност точно като мен ще се убедите, че имат възможност да се развиват още много :).

vesta mebel-a.suite030 Nomads2

И все пак, най-впечатляващ за мен от всички апартаменти, които предлагат в момента, е именно номадският апартамент. Той има много стилен, изчистен, естетски направен и внимателно премислен интериор. Съчетава въгленово сивото с топлината на дървото, индустриалните елементи, метала с кожата, спортните аксесоари с музикалните инструменти в интериор с много силен мъжки характер и елегантност в апартамент, който се отдава под наем. Обикновено е по-вероятно такъв апартамент да се обзаведе по-скоро безлично, за да се харесва лесно от много хора. Тук обаче е заложено точно на обратното – създаден е особено специфичен интериор, но изпипан толкова добре, че би направил впечатление на абсолютно всеки.

vesta mebel-a.suite030 Nomads4 vesta mebel-a.suite030 Nomads5vesta mebel-a.suite030 Nomads3vesta mebel-a.suite030 Nomads6

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...