vesta mebel blog-nai chetenite statii 2014

Идва края на годината и времето за равносметки и нови планове. Едноот нещата, които един пишещ човек прави, е да разбере кое от това, което е написал през годината е било интересно. От там и идеятаза този пост. Ето и най-четените статии в блога през тази година:

1. Списанието Pippin

vesta mebel blog - spisanie pippin

Тази статия все още изпреварва повече от два пъти следващата в списъка, вероятно най-вече защото още същия ден, в който я публикувах, беше споделена 15-тина пъти от кого ли не. Най-хубавото е, че списанието все още го има (последен е есенния брой с номер 9) и продължава да радва със страхотни детски фотографии, при това дори с малко повече страници, отколкото в началото. И се надявам да продължи все така :) Всъщност определено препоръчвам последния брой, най-вече заради фотосесията в едно от най-любимите ми места в света – Кападокия, както и една фотосесия от Надя Джамбазова, наречена Invisible and Essential. Всъщност, не пропускайте и страхотните снимки от Сахара и малките каубои от брой 7 :) А за да не изпуснете следващ брой, следете ги в Issuu.

2. Нестандартните табли за легла

vesta mebel blog-nestandartni-tabli za legla

Тази статия очаквах да бъде интересна още докато я пишех, защото беше нещо, което отдавна исках да открия събрано на едно място и понеже не успях съвсем, реших сама да я напиша. Разбира се, в процеса на писане установих, че имам повече информация и снимки отколкото очаквах (все пак си бях дала условие да се огранича само до 10 броя) и съвсем закономерно от една, статията се превърна в цели три, една от които само с дървени табли (и двете продължения също са сред най-четените десет статии, малко по-надолу в списъка), които са много интересни и освен това много от тях са лесни за направа и в домашни условия.

3. 10 дървени табли за легла

vesta mebel blog-durveni-tabli za legla

Втората статия от серията за табли за легла.

4. Романтична спалня в скандинавски стил

vesta mebel blog - skandinavski stil spalnq

Що се отнася до този пост, все още не мога да си обясня как може да е четен толкова много, предвид, че е толкова кратък, че дори не може да се нарече статия, но предполагам, че спалнята наистина е харесала на много хора затова продължават да я гледат и да черпят идеи от нея.

5. Етно-соц интериор от Фимера

vesta mebel-fimera etno interior

Един от най-любимите ми интериори изобщо, при това български, съвсем очаквано в челната десятка с най-четени статии.

6. Снежни бижута

vesta mebel blog-Serendipity-snejno

Когато писах за тях, Serendipity беше още ново и не толкова известно име. Една година по-късно нещата са съвсем други: Катя Сербезова е сред победителите в конкурса на olx, и освен това участва и в една страхотна международна инициатива за обмяна на бижута наред с всичките други дейности и участия по базари. Освен това има нови серии бижута – Biota вече е любима на много хора, а актуалната е Valley of Flowers.

7. Мини хижа във Финландия

vesta mebel-nido by robin falck sipoo finland

Няма как да се учудя, че точно тази хижичка е сред най-любимите постове тази година, защото струва ми се, че всеки, който я е видял, е останал очарован от нея.

8. Дървени играчки в българска версия

vesta mebel-esnaf shop-igrachki

Дървените играчки на Еснаф продължават да ни радват, освен това настъпват сериозно и вече дори могат да се намерят и в Лондон, а именно в магазин Folklore, който и преди беше сред любимите, но сега определено стана още по-важен щом отделя внимание и на български стоки :).

9. Още 10 нестандартни табли на легла

vesta mebel blog-o6te nestandartni tabli

Продължението на темата за таблите за легла. Дори се замислям дали да не направя още едно. За какви легла ще ви е интересно да прочетете в едно евентуално продължение по темата?

10. Топло одеалце

vesta mebel blog-toplo odealo

Това е от любимите ми статии, защото съм голям фен на всякакви неща, които хем топлят, хем радват окото. Дори съвсем скоро направих нова, тазгодишна версия по темата, този път конкретно за плетените одеяла.

Разбира се, колкото по-стар е един пост, толкова по-четен е, но определено изглежда, че всички се интересуват и от български неща, а не само от чужди, което е супер, защото в момента подготвям няколко много интересни и се надявам да харесат на всички. Другото интересно е, че най-четеният пост дори не е свързан с интериор и остава като въпрос, който ще трябва да проуча основно. При всички случаи ще съм много благодарна за всяко мнение и предложение, което ми напишете! А вие какви равносметки направихте за изтеклата година?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...