vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Grachen

Сигурна съм, че много хора вече са направили първото каране на ски за сезона, а някои сигурно са и доста по-напред. Преди време ви показах страхотни зимни резиденции от Монтана (всъщност не само зимни, но аз лично свързвам тези интериори точно със ски ваканциите), днес ще наблегна на европейското сърце на ските – Швейцария и по-точно ще ви покажа две красиви вили в Швейцария, които обаче са с интериори, направени по проект на холандското студио Волтеринк.

vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Grachen2 vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Zermatt-3 vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Zermatt-5

Вилите са ново строителство, но в интериорите е използвано както ново, така и старо дърво, което придава по-рустик излъчване и напомня за планината наоколо. Дърво, кожа и вълна са основните материали, а цветовете са натурални и приглушени. Признавам си, трудно ми е да различа едната от другата вила, макар очевидно да имат донякъде огледално разпределение, но мисля, че дори и така интериорите им са достатъчно впечатляващи.

vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Grachen5 vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Grachen4    vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Grachen6vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Grachen3vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Zermatt-4vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Zermatt-2vesta mebel blog-DavideLovatti-ElleDecorationUK-MarcelWolterinck-Grachen7

А ако и вие като мен сте загледали филцовите пуфове, нямам никаква представа от къде са, но пък ги открих в колекцията на Viva Terra, които специализират в обзавеждане за екосъобразен живот. Теоретично, такъв пуф може лесно да се нарправи и вкъщи, но максималният размер, в който аз съм успявала да направя нещо такова е с големината на сапун, така че не мога да дам конкретен съвет. 

 

 

 

 

 

Приятен уикенд!

Проектите са на Марсел Волтеринк, а снимките от Давиде Ловати за Elle Decoration UK.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...