vesta mebel blog- bg bijuta etsy

Преди време направих една компилация от мои любими бижута в Етси. Постът беше много интересен за много хора и продължава да се чете много, но наскоро го разгледах и освен, че листът вече не може да се види сайта на Етси, самият пост не дава много информация за никое от тези магазинчета, така че днес ще ви запозная малко по-подробно с тях. Избрала съм ги, защото съм си купувала от тях или бих си купила по нещо от всяко едно от тях и харесвам не само представянето им, но и нещата, които продават. Искрено се надявам да си харесате нещо и вие и да подкрепите някоя от дамите, които ги поддържат. Ще ги подредя по реда, в които бяха представени в предния пост, който пък беше изцяло на визуална основа, така че четете до края :)

Ето и първата част:

1. ClarinJewelry

vesta mebel blog- clarin jewelry

Собственост е на Пламена Найденова от София, която работи като графичен дизайнер, но твърди, че иска да се занимава само с керамика. И според мен това си личи, защото всичките бижута, които прави изглеждат направени с много любов. В магазинчето можете да намерите както пръстени, които на мен са ми любими, може би защото нося много пръстени и много голяма част от тях са в същия стил :), така и красиви колиета с керамични висулки в различни цветове.

2. Inspinatured

vesta mebel blog- Inspinatured

Това чудно и съвсем ново магазинче е собственост на Михаела Ангелова от Варна. Тя прави много красиви текстилни колиета, с които определено можете да направите впечатление навсякъде.

3. LiliaLy

vesta mebel blog- LiliaLy

Лилия Петкова от София. Също доста ново магазинче, в което можете да намерите медальони, обици и пръстени в стъклени сфери или със стъклени кабошони. Най-любим ми е този син медальон, за който сериозно съм се замислила дали бих носила, защото имам почти същия пръстен и двата ще си пасват много добре, както и този с глухарчетата, защото страшно много наподобява електрическа крушка :).

4.  ARTISUNtis

vesta mebel blog- ARTISUNtis

Тук можете да откриете красиви бижута от смола и метални парченца на моден дизайнер от София. Цветовете са много красиви, а златните стружки придават много очарование и уникалност на всяко едно от тях.

5. NadiaTerra

vesta mebel blog- NadiaTerra

Собственост на Надежда Карапенчева от Бургас. Тук ще откриете не готови бижута, а по-скоро големи керамични мъниста, с които да си ги направите. На мен ми изглеждат като вдъхновени от праисторическите мъниста, които се откриват по черноморието и носят някаква особена лятна романтика. Някои от тях бих носила и като обикновена висулка и или пък само наниз вместо гривна.

6. Portobelloknit

vesta mebel blog- Portobelloknit

Освен красивото име, тук можете да намерите разнообразни плетени бижута. Аз съм много голям фен на плетените неща, но тези тук ми харесват най-вече заради интересната комбинация с други материали, които ги прави по-интересни, както и заради нежния женствен стил и любовта към цветята, която авторката показва с тях.

7. ElivoHandmadeShop

vesta mebel blog- ElivoHandmadeShop

Красиви брошки от прежда, както и колиета и кошнички за да има къде да ги държите.

Втората част можете да видите тук: Български магазинчета за бижута в Етси – втора част.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...