vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin

Loft Szczecin, (което се чете Лофт Шчечин – за всеки, който при вида на толкова много съгласни спира да чете – Шчечин е седмият по големина град в Полша и е разположен съвсем до границата с Германия), е полско студио, собственост на Яцек Колашински, което се занимава не само с интериор, но и дизайн. Студиото работи тясно с много артисти, но най-вече с Wood Effects – работилница за мебели, която залага качествена естествена дървесина, традиционни занаятчийски методи на работа съчетани със съвременни машини и уникален дизайн.

vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin2 vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin3 vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin4 vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin5 vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin6

Специално тази къща избрах точно заради мебелите на Wood Effects, както и заради страхотното съчетание на сивите стени на банята с натуралния цвят на дървото в тези мебели, сивите дамаски и семплият, много изчистен дизайн, който имат. Банята, разбира се, не е най-важната част в къщата – стаите са особено светли и просторни и в по-топли кафяви цветове – специално искам да ви обърна внимание на кафявата кожа на меката мебел в дневната, но банята е впечатляваща както с размерите и големите си прозорци (очевидно това е стая, която е преустроена на баня), така и с липсата на вездесъщите плочки, които обикновено слагаме в мокрите помещения. Вместо тях стените са измазани в сиво с тъмно сив цокъл и големи квадратни плочи гранитогрес на пода. Шкафът на мивката, лежанката и огледалото, подпряно на стената са направени от Wood Effects. Същият стил и перфектни сглобки на дървото ще открием и обзавеждането на спалнята, където дървената рамка на леглото поддържа две възглавници, които правят таблата мека и удобна за облягане, а отстрани вместо нощно шкафче ще открием трикрака кръгла масичка.

vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin7

vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin8vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin9vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin10vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin11vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin12vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin13vesta mebel blog-loft szczecin house in berlin14

Още снимки от къщата ще намерите в сайта на Loft Szczecin, чийто проект е този интериор. Фотографиите са на Каролина Бак. Мебелите са от Марчин Вишецки от Wood Effect – в сайта има още фантастични мебели и повече снимки и детайли. Интериорът открих в блога на April and May, макар че там са се подвели по името на студиото и са решили, че става дума за лофт вместо къща.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...