vesta mebel blog-sunday coffee-superfamous1

Тази седмица успях да отида на един чудесен концерт, да напиша повече неща, отколкото обикновено успявам за месец (когато придобият по-готов вид, със сигурност ще споделям), както и дори да мързелувам. И ето че днес, след всичките слънчеви дни, които ме изпълваха с енергия, се чувствам сякаш мога да си остана в леглото цял ден и да слушам меланхолични песни с чаша кафе в ръце да разглеждам красиви пейзажи от далечни планини (благодаря на този, който е измислил преносимите компютри!).

Сутринта открих една чудесна страничка в руската мрежа Вконтакте, кръстена LumberJack, която много добре отговаря на настроението ми днес, чак до музиката, която споделят!; както и сайта на холандския дизайнер Folkert Gorter, чиито снимки пък са точно това, което очаквах да открия днес.

vesta mebel blog-sunday coffee-dotspin_eliorue_373637vesta mebel blog-sunday coffee-superfamous2vesta mebel blog-sunday coffee-superfamous3

vesta mebel blog-sunday coffee-casey fyfe

Снимката с кафето е на eliorue. Останалите снимки са на Folkert Gorter от superfamous.com. Последната снимка е от Casey Fyfe за unsplash. Песента се казва Fjara (Плаж) на исландската група Solstafir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...