www.vesta-mebel.eu

Не знам дали е истина, но това лято ми се струва, че половин България почива на Тасос. За разлика от всичките ми познати обаче, аз изобщо не съм стъпвала точно на този гръцки остров, така че реших да поразгледам какво толкова привлича хората натам. Оказа се, че освен традиционното гръцко синьо, старите къщи и хубавите плажове, на острова могат да се открият и много приятни хотелчета, които ще харесат на всички любители на хубавите интериори. Едно от тях е La Boheme в Лименария, което е отворено за първи сезон и вече се пълни сериозно най-вече заради централното си място, гледката към морето и уютния интериор. 

www.vesta-mebel.euModern-Shell-Chair

Стаите не са много големи, но успяват да съберат в съвсем малкото пространство дори и кухненски бокс и трето легло, което може да се използва от трети човек или пък като място за излежаване с книга в ръка в горещите летни следобеди. 

www.vesta-mebel.eu

Подът е от големи сиви плочи, които пазят хладно през лятото, но е съчетан и с толкова модерните напоследък винтидж декори на плочките (тези са от Vives) при кухненски бокс, както и тапет, имитиращ боядисана в бяло тухлена стена – чудесен фон за топлата дървена табла на спалнята. До леглото е намерил място и любимият ми стол CH07 на Ханс Вегнер с кожена седалка и облегалка, допълнен от малка трикрака метална масичка за кафе. Шарените възглавници на леглото съзадват уютна обстановка, а червено стъкло го разделя от мястото на мивката. Действително, посетителите твърдят, че банята е неудобно малка, но за сметка на това обстановката е много приятна и се допълва с чудесна гледка към залива на Лименария.www.vesta-mebel.eu

Ако желаете да посетите хотела, можете да ги откриете в Booking и facebook. Тасос никак не е толкова далеч особено ако сте от Южна България. 

А ако имате любимо кътче в Гърция, споделете го с мен тук! 

www.vesta-mebel.eu

www.vesta-mebel.eu

www.vesta-mebel.eu

www.vesta-mebel.eu

www.vesta-mebel.eu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...