ikea_aina_toniton_inspiration_1Днес правя нови табла в Pinterest профила на Веста ориентирани цветово, за да помогна малко на клиентите ни да се ориентират по-лесно какво харесват и да имат повече вдъхновение за собствения си дом. Разбира се, най-лесно се оказа сивото, може би защото аз самата имам слабост точно към този цвят, и особено сивите спални, защото спалните са си много основна част от обзавеждането на едно жилище.

Спалнята на снимката горе е от блога на шведската Икеа и включва само техни тъкани и мебели, в прекрасна цветова комбинация – много нежни сиви нюанси със съвсем светло розово за цвят, а бялото допълва и придава ефирност.

P9P10

Тази спалня е от каталога на испански онлайн магазин за интериор и показва скандинавската им серия тапети (разбира се не испанската ;). Привлече ме нежната комбинация на десена на тапета с чисто сивата табла и по-тъмните възглавници с бял мотив. Тук също има лек цветен елемент, внесен със синята възглавница, който допълва и обогатява гамата.tumblr_ml3wm8UxkL1qcv7buo1_500

 Тази спалня открих в един исландски блог, където също са писали за сивото. Тук комбинацията е малко по-контрастна,  няма толкова детайли, но всичко е омекотено от топлото усещане на дървото и на мекия тъкан килим.

grey bedroom

Последната спалня, която ще ви покажа, открих тук. Трудно се разбира от къде е, но цвета на стената е много красив и създава прекрасен фон за тъканите на възглавниците и покривката.  Нощната лампа е съвсем ненатрапчива, както и малката нощна масичка.

Още идейки в сиво тук! Хубава и приятна събота от мен!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...