www.vesta-mebel.eu

Scorpios е най-новото място на Миконос, което ще привлича всички, които изпитат от нощния живот на прочутия гръцки остров, но и красивите плажове на Егейско море. Намира се съвсем близо до вече познатият ни хотел Сан Джорджо. Проектът е на Lambs&Lions. Мястото е леко изолирано от останалата част на острова – намира се на един нос в югозападната му част и има чудесна гледка към морето, както и страхотните залези вечер. През деня предлага спокойствие и релакс, но след залез слънце музиката го превръща в плажна парти зона.

www.vesta-mebel.eu

Located on the glamorous Greek island of Mykonos, Scorpios is one such magical retreat that transports you into a carefully constructed world of rustic chic beauty and Cycladic design which transcends eras.”

Sherry Nothingam for decoist.com

www.vesta-mebel.eu

Комплексът включва ресторант, множество легла и хамаци за почивка и плаж, както и каменни къщички, в които може да се отсяда, с красиви интериори, в които преобладава камъкът и дървото, както и плетените абажури на лампите и хамаци за лежерна почивка на сянка следобед. Столове в стил Windsor се допълват от масивни дървени маси, множество делви и красиви плетени полилеи.

www.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.eu

Каменните фасади на къщите и дървените навеси се вписват изцяло в околността и в първия момент дори изглеждат като част от пейзажа – най-вече заради цвета им, но и фактът, че формата на терена е изцяло запазена – подход, който много уважавам – така не малкият комплекс не се натрапва и изглежда неделима част от бреговата ивица на острова. 

www.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.eu

Снимките са от сайта на комплекса. Мнения за него можете да откриете в TripAdvisor.

Препоръчвам ви да разгледате и два хотела на същия остров: Сан Джорджо, който се намира съвсем на близо, и Mykonos Blu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...