www.vesta-mebel.eu

Като човек, който все пак е продавал индонезийски мебели и аксесоари, няма как да не оценя интериора на тази страхотна къща в Байрон Бей в Австралия. Разбира се, аз така и не се научих да ги подреждам и използвам толкова добре. Може точно затова и се възхищавам още повече на тези чудесни индонезийски и балийски акценти на фона на чисто белите стени на къщата. Естествените материали, грубо обработеното дърво с дърворезбените орнаменти, плетените кошници и лампи, металните столчета и памучните тъкани – всичко е в перфектен баланс и хармония помежду си. www.vesta-mebel.eu

Къщата е собственост на Хайди, която държи магазин за мебели от Индонезия и Бали, наречен Ha’veli on Bayron Bay, където могат да се видят много от нещата, които виждаме и в къщата. Ако погледнете и новият Lookbook Spring Summer 2016, може би ще разберете и защо грубите дървени мебели донякъде ми напомнят на стари долапи от някоя родопска къща, които случайно са се оказали някъде в Скандинавия.  :)

www.vesta-mebel.eu

www.vesta-mebel.eu

www.vesta-mebel.eu

www.vesta-mebel.eu

www.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.euwww.vesta-mebel.eu

Фотография от Louise Roche и тук можете да видите повече снимки от къщата. Мебелите са от магазина на Хайди – Ha’veli of Byron Bay. А ако сте решили да отскочите до Австралия, ето къде можете да запазите няколко нощувки в тази специална вила.

  Разгледайте още една къща за гости в Австралия – този път решена в сивата гама!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...