Три е много магическо число! Редовно ми се случва да си харесам едно нещо и след това да установя, че има поне още две, между които да се колебая. Така стана последния път, когато стъпих в магазина на Крео. Почти си бях купила нова масичка, когато се огледах, и видях още две, които ми харесват. Все още си нямам нова масичка, но тази, която най-много ми хареса, и най-малко би паснала вкъщи, вече дори е изчерпана. И все пак, нека ви запозная с три страхотни масички на холандците Zuiver, които могат да се купят и у нас.

Първата масичка, която грабна вниманието ми, е с красива дърворезба по плота. Мотивите са флорални и изглеждат толкова деликатно, че наподобяват дантела. Просто няма как да не привлече погледа! Освен това текстурата на дървото е много приятна и е с топъл цвят, който внася много уют и красота. 

Втората масичка е също е трикрака, но краката не са еднакви – два са гладки, докато третият е стругован на вълни. Цветът е много тъмен, а плотът е гладък и с кант, който наподобява масичката на малка табла на крака. 

Третата масичка е от съвсем светло дърво и е най-лесна за направа от трите. Освен това е най-опростена като дизайн. Това я прави и най-флексабилна – буквално може да стои добре навсякъде, така че в момента е и моят фаворит (освен че всичко вкъщи е бяло или доста светло :). Най-много харесвам плота, който е стругован, и като цяло ми напомня повече на трикрако столче, отколкото на помощна маса, но пък създава много домашно усещане!

Ако искате да ги намерите в Крео: 1, 2, 3

Още дърво > Три красиви предмета от дърво.

Още от Крео > Елегантни вази от Leonardo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...